Engeland en Nederland op KanaalTwee

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Engeland en Nederland op KanaalTwee
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op zondag 25 juni 2006 staan twee absolute must see-matchen op het programma: die van Engeland en die van Nederland. KANAALTWEE zendt deze wedstrijden rechtstreeks en integraal uit. De Engelse spelers bleken tijdens hun vorige wedstrijd steeds beter te presteren. De goal van Cole gaat de voetbalanalen in als een WK-moment van absolute wereldklasse. Of de Britten zondag tegen Ecuador terug in topvorm zullen zijn?

Ongetwijfeld, want ze zijn niet van plan een ticket voor de kwartfinale aan hun neus voorbij te laten gaan. Ook Nederland speelt zondag zijn achtste finale tegen opponent Portugal en daarmee treft Oranje niet echt een ‘makkelijke’ tegenstander. Het wordt zonder enige twijfel ongemeen spannend want ook Nederland bruist van de ambitie op dit WK…

Kortom, zondag wordt een spannende Wereldbeker-dag in het gezelschap van KANAALTWEE. In de studio ontvangen Robin Janssens en Gilles De Bilde Jan Wauters en ook Johan Boskamp komt langs om zijn licht te laten schijnen op de prestaties van Oranje.

Sandrine - zangeres, Big Brother-presentatrice én zus van voetballer Gunther Van Handenhove, is eveneens te gast.

Geert De Vlieger is de analist in de studio en Peter Morren verzorgt naar goede gewoonte het Wereldbeker-nieuws, dé manier om op de hoogte te blijven van de meest opmerkelijke WK-nieuwtjes.

16u15 De Wereldbeker**** Live-uitzending vanuit de KANAALTWEE-studio rond het WK 2006 Voetbal in Duitsland. 
17u00 : Engeland – Ecuador (achtste finale), rechtstreeks en integraal vanuit Stuttgart met commentaar van Wilfried Mostinckx. 

Om 19u05 maakt KANAALTWEE even tijd voor wat ontspanning met ‘Ripley’s Believe It Or Not’, een aflevering van de Amerikaanse reportagereeks waarin ongewone fenomenen en mensen centraal staan. 

20u15 De Wereldbeker**** Live-uitzending vanuit de KANAALTWEE-studio rond het WK 2006 Voetbal in Duitsland. 
21u00 : Portugal – Nederland (achtste finale), rechtstreeks en integraal vanuit Nürnberg met commentaar van Dirk Deferme.

 

        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties