Laatste 1/8e finales op KanaalTwee

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Laatste 1/8e finales op KanaalTwee
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De achtste finale van gisteren tussen Portugal en Nederland was met gemiddeld 559.992 kijkers (4+ en gasten) de best bekeken WK-match van het voorbije weekend. Oranje moet huiswaarts keren, een lot dat ook nog enkele andere landen die de achtste finales spelen boven het hoofd hangt…

Morgen dinsdag, 27 juni 2006, neemt topfavoriet Brazilië het om 17u00 op tegen Ghana, één van de grote verrassingen op dit WK.

Om 21u00 speelt Spanje tegen Frankrijk, dat tijdens zijn meest recente WK-match eerder teleurstelde…

Dinsdag wordt een spannende Wereldbeker-dag in het gezelschap van KANAALTWEE. In de studio ontvangen Robin Janssens en Gilles De Bilde Rob Van Oudenhoven en ook voetbalfan en Lierse-supporter Walter Grootaers komt langs. Gunter Jacob is de analist in de studio en Peter Morren verzorgt naar goede gewoonte het Wereldbeker-nieuws, dé manier om op de hoogte te blijven van de meest opmerkelijke WK-nieuwtjes.

16u15
De Wereldbeker Live-uitzending vanuit de KANAALTWEE-studio rond het WK 2006 Voetbal in Duitsland.

Met volgende wedstrijd : 17u00 : Brazilië – Ghana (Achtste Finale), rechtstreeks en integraal vanuit Dortmund met commentaar van Dirk Deferme.

19u25 Ripley’s Believe It Or Not

20u15 De Wereldbeker Live-uitzending vanuit de KANAALTWEE-studio rond het WK 2006 Voetbal in Duitsland.

Met volgende wedstrijd : 21u00 : Spanje – Frankrijk (Achtste Finale), rechtstreeks en integraal vanuit Hannover met commentaar van Wilfried Mostinckx.     
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties