Tweede halvefinale vandaag op VT4

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Tweede halvefinale vandaag op VT4
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Portugal geniet doelman Ricardo na de strafschoppenreeks tegen Engeland een heldenstatus. Voor de tweede keer in de geschiedenis stoot Portugal door naar de halve finales van een WK, en dat heeft de Seleçao vooral te danken aan doelman Ricardo die drie strafschoppen stopte. Maar zijn heldenstatus is niets vergeleken met de godenstatus die Zidane verwierf nadat hij gedoodverfd wereldkampioen Brazilië uit het WK voetbalde.

Viert Zizou zijn afscheid met een nieuwe wereldtitel? Of kan bondscoach Felipe Scolari ook met Portugal wat hij in 2002 met Brazilië deed? Voor één van beiden stopt de droom bij deze halve finale. 

Ook woensdag doet Chris Vandendurpel zijn naam als Koning Van De Lach alle eer aan. Taxi chauffeur Roger heeft niemand minder dan voetballer Gunther Vanhandenhoven te gast in zijn taxi. Roger maakt van deze gelegenheid gebruik om zijn onvrede over het huidige voetbal te uiten. Voetballers vandaag de dag zijn alleen maar met hun haar en outfit bezig, vindt Roger. In zijn tijd was het wel anders. Roger is zelf nog voetballer geweest en daagt Gunther uit om te gaan sjotten…

Nu woensdag, vanaf 20u op VT4.
Wedstrijdoverzicht
Woensdag 5 juli: Frankrijk – Portugal. Met Carl Huybrechts.
Commentatoren Luc Van Doorslaer en Hein Vanhaezebrouck (vanuit München).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties