Quick organiseert z'n tweede Campus Quick

Thomas Dubois
| 0 reacties
Quick organiseert z'n tweede Campus Quick
Foto: © SC

Quick, de nieuwe hoofdsponsor van Germinal Beerschot organiseert tussen 16 en 23 juli een Campus Quick. Hiervoor werden 166 sportievelingen geselecteerd uit België en Luxemburg, de plaats van het gebeuren is het prestigieuze voetbalcentrum van Loverval nabij Charleroi. In totaal zullen hier zo’n 400 jongeren ontvangen worden. De winnaars mogen zich verheugen op het beoefenen van hun favoriete sport en dat vier dagen lang. Er is de keuze tussen het voetbal begeleid door Benoît Thans en het basketbal onder de begeleiding van Eric Struelens. 
Loverval ligt in een oase van groen, de ideale plaats om de sportieve capaciteiten volledig te ontplooien. Op dag één vinden enkele tests plaats die de deelnemers in groepen zullen indelen naargelang hun niveau en leeftijd. Vervolgens zullen er vijf sportsessies plaatsvinden met elk hun eigen doelstelling. Tussendoor is er tijd voor enkele workshops rond bijvoorbeeld de gezonde voeding of over de journalistiek.
 
Het is de bedoeling dat de jongeren in die vier dagen bijleren en de tips naar de toekomst toe onthouden. Op het einde van de Campus krijgt iedere deelnemer een diploma van hun sportieve peter. Het is de tweede keer dat Quick de Campus organiseert, de deelnemers zijn allen tussen de tien en veertien jaar oud. 
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties