Jos Verhaegen doet opmerkelijke uitspraken

Dirk Pieters
| 0 reacties
Jos Verhaegen doet opmerkelijke uitspraken
Foto: © SC

Het gaat niet goed met Germinal Beerschot. In enkele weken tijd kreeg de Antwerpse club drie rake klappen. De bekernederlaag tegen KV Mechelen, het gelijkspel tegen de acht spelers van Charleroi en de 4-0 nederlaag tegen Racing Genk. Ook voor voorzitter Jos Verhaegen begint het allemaal wat veel te worden. 

De kritiek raakt hem hard en dat maakt de voorzitter duidelijk in Het Laatste Nieuws met enkele opmerkelijke uitspraken. De 65-jarige Verhaegen begint met een verrassende uitspraak. "Als de club een goeie vervanger vindt voor mij, mag hij direct beginnen. Ik wil het uithangbord van de club niet meer zijn. Ik heb er genoeg van. Ik wil alleen nog in de schaduw werken. Er is altijd maar kritiek op mij", aldus de voorzitter. 

Verhaegen heeft het vooral moeilijk met de commentaar van verschillende mensen na enkele uitspraken van hem. "Als ik de lat misschien net iets te hoog leg, dan krijg ik het enkele maanden daarna toch steeds te horen dat ik mis ben. Ik zeg nooit meer dat we vijfde proberen te worden. Vanaf nu is de ambitie: minstens dertiende."

Germinal Beerschot heeft een uitstekende jeugdwerking, maar toch heeft de voorzitter enorm veel kritiek op de jeugdwerking van de laatste jaren. "Op drie jaar zijn hier 14 jeugdspelers -toppers- weggekaapt. Gratis! Ze spelen van Italië tot Noord-Holland. Via advocaten trekken we daar maar 2,5 miljoen van. Onze vier beste 13-jarigen zijn weggehaald. Het is beter om de jeugd af te schaffen of ermee te stoppen." [AN]
        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties