Rangers wil Olic binnenhalen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Rangers wil Olic binnenhalen
Foto: © SC

Glasgow Rangers heeft serieuze interesse in de Kroaat Ivica Olic. Momenteel staat de aanvaller nog onder contract bij het Russische CSKA Moskou maar hij wil die club in januari al verlaten. Het contract van Olic loopt nochtans komende zomer af. The Gers hebben alvast contact opgenomen met de zaakwaarnemer van Olic.

Toch is het absoluut nog niet zeker of Olic wel naar Schotland wil verhuizen. Ook Spartak Moskou zou namelijk fel geïnteresseerd zijn in de diensten van de Kroaat. "Ik ben er zeker van dat ik CSKA straks verlaat in de winterperiode. Spartak is geïnteresseerd in me en hun aanbieding is fantastisch. We hebben wel nog niet met elkaar gepraat want ik heb tenslotte nog een contract voor zes maanden bij CSKA. Ook de Rangers hebben me gecontacteerd via mijn zaakwaarnemer. Of ik straks in Schotland ga voetballen of blijf in Rusland weet ik nog niet. Eigenlijk zou ik liever in Rusland blijven omdat het Russische kampioenschap sterker is dan de Schotse Premier League. Maar toch blijven de kansen fifty-fifty dat ik Rusland verlaat", aldus Olic in de Russische kranten.

Naast Glasgow Rangers en Spartak Moskou zijn er ook nog clubs uit Engeland en Duitsland die interesse hebben in de Kroatische international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties