Tanghe volgend seizoen mogelijk weer in België

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Tanghe volgend seizoen mogelijk weer in België
Foto: © SC

Volgens de krant Het Nieuwsblad is de kans niet onbestaande dat Stefaan Tanghe volgend seizoen weer op de Belgische voetbalvelden te zien is. Het is eersteklasser SV Roeselare die momenteel praat met de middenvelder van de Nederlandse eredivisionist Heracles Almelo. De 35-jarige Kortrijkzaan is straks einde contract bij de club. "We hebben al gepraat, maar er is nog niks getekend', aldus Roeselare-manager Luc Devroe.

Naast de vage interesse van nog andere Belgische clubs behoort ook een contractverlenging voor één jaar nog tot de mogelijkheden voor Stefaan Tanghe. "Voorlopig woon ik vlak bij Utrecht waardoor ik iedere dag zo'n 250 kilometer moet afleggen. Dat begint te wegen, maar ik heb nog niet beslist of ik zal terugkeren uit Nederland", aldus de ex-speler van Excelsior Moeskroen en ook negenvoudig Belgisch international. 

Tanghe speelt al sinds het seizoen 2000/01 in Nederland. Zes seizoenen lang verdedigde hij de kleuren van FC Utrecht waar hij 43 keer scoorde in 160 competitiewedstrijden. Bij Heracles Almelo is hij aan de slag sinds vorig seizoen en scoorde hij zeven keer in 35 partijen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties