Sollied: 'Ik ga niet naar Rosenborg'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sollied: 'Ik ga niet naar Rosenborg'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren is Gent-trainer Trond Sollied teruggekeerd van een trip naar zijn vaderland Noorwegen. Hij bezocht er onder andere zijn ex-team Rosenborg BK dat hem ook graag wil terughalen naar Trondheim. Bij zijn terugkeer herhaalde Sollied dat hij niet naar Noorwegen zal terugkeren en dat hij gewoon bij Gent blijft.

"Hoe mijn trip was? Leuk, maar al die verhalen beginnen me stilaan te vervelen. Bij Rosenborg ben ik al sinds 2002 eerste keus sinds Nils Arne Eggen er stopte. Mijn planning is echter niet veranderd. Ik wil het seizoen hier uitdoen. Ik heb nog nooit een contract verbroken en ik zal dat ook nooit doen", aldus Sollied die drie jaar geleden nochtans op het punt stond het wel te doen bij Club Brugge. De opgenomen videoboodschappen kwamen echter te vroeg bij de pers terecht.

Sollied benadrukt dat alles draait om timing. "Als ik naar Noorwegen terugkeer, dan is het om Rosenborg te coachen of het nationale team. Maar daar is het nu gewoon nog veel te vroeg voor. Alles komt op zijn tijd. Dat heb ik de mensen ook in Trondheim verteld", besluit Sollied in Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties