Offenbach wil Bancé

Nico Wieme
| 0 reacties
Offenbach wil Bancé
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Duitse tweedeklasser Kickers Offenbach toont verregaande interesse in spits Aristide Bancé die bij Germinal Beerschot amper van de bank komt.

Aristide Bancé heeft het bij ploeg in vorm Germinal Beerschot niet gemakkelijk om een plaats in de aanval af te dwingen. De rijzige spits zou in de terugronde bij de Duitse tweedeklasser Kickers Offenbach aan de slag kunnen. De Duitsers willen Bancé huren, met een aankoopoptie.
 
Kickers Offenbach beleeft momenteel een moeilijk seizoen in de tweede Bundesliga. De ploeg staat op de veertiende plaats in de rangschikking. Slechts vier ploegen doen het nog minder goed. Maar liefst vier ploegen degraderen op het einde van het seizoen. In zestien duels vonden de Kickers slechts veertien keer het doel. De sportieve cel is dan ook op zoek naar versterking voor het aanvallende compartiment. “Ik zoek een spits die garant staat voor vijf à tien doelpunten in de tweede ronde,” aldus trainer Jörn Andersen.
 
Bancé was op het Kiel voorbestemd om de bliksemafleider van Tosin Dosunmu te worden. De 23-jarige aanvaller is echter hopeloos op zoek naar de vorm die hij enkele seizoenen geleden bij Lokeren wel had. Germinal Beerschot - trainer Harm Van Veldhoven kiest momenteel voor het succesrijke duo Dosunmu-Malki. Beerschot nam Bancé zelf op huurbasis over van Metallurg Donetsk.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties