Benitez heeft vertrouwen in Barry

Yves Dekoning
| 0 reacties
Benitez heeft vertrouwen in Barry
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Verlaat Gareth Barry Aston Villa en tekent hij bij Liverpool of niet? Dat is de vraag die de Villains en de Reds nu al wekenlang in de ban houdt.

Rafael Benitez is er van overtuigd dat hij binnenkort Gareth Barry mag voorstellen als de nieuwste aanwinst voor Liverpool. Onlangs haalde manager Martin O'Neill nog fors uit naar zijn Spaanse collega omdat die leugens zou verspreiden in de media. Benitez ontkent echter dat hij iets verkeerd heeft gezegd.

O'Neill zal er samen met voorzitter Randy Lerner alles aan doen om Barry in Birmingham te houden. Bovendien heeft de Engelse international nog een contract voor twee seizoenen. Toch gelooft Benitez dat hij Barry kan losweken. Hij begrijpt dat het moeilijk is als je kapitein wil vertrekken. Barry zou volgens Benitez heel graag in de Champions League spelen en voor de 27-jarige Engelsman lijkt in dat geval de tijd rijp om naar een topclub over te stappen. 

Benitez herhaalde dat hij met O'Neill had gesproken over Barry, maar ook over Scott Carson. Villa huurde de jonge doelman van Liverpool en zou hem graag definitief overnemen. Carson is een grote belofte in Engeland die op het punt staat door te breken als international, maar op Anfield is Pepe Reina het nummer één.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties