Boyen gaat het Dordrechtse doel verdedigen

K M
| 3 reacties
Boyen gaat het Dordrechtse doel verdedigen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Govert Boyen gaat volgend seizoen in de Jupiler League aan de slag. De 31-jarige doelman zal immers het shirt van FC Dordrecht verdedigen dat hem voor één seizoen huurt van Oud-Heverlee Leuven.

Boyen overtuigde de technische staf van de Nederlandse ploeg van zijn kunnen tijdens een testperiode vorige week. Die besliste dan ook om de voormalige doelman van onder andere R Antwerp FC en KVSK United in dienst te nemen. Hij maakt wellicht dinsdagavond zijn debuut in de oefenwedstrijd tegen Bergen.

"Ik wil heel graag een bijdrage leveren aan de stappen vooruit die Dordrecht wil gaan maken," vertelde Boyen na zijn transfer. "In de periode dat ik hier heb meegetraind, heb ik een hele goede indruk van de club gekregen." "We hebben een hele jonge ploeg en misten daarin eigenlijk nog wat ervaring," wist technisch directeur Marco Boogers mede te delen. "Op het veld hebben we ook leiders nodig en die kwaliteit heeft Govert. Hij is 1m91 en kan goed voor de goal spelen. We hebben er heel veel vertrouwen in."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties