Haroun: 'Pech met bal op de lat'

Nico Wieme
| 0 reacties
Haroun: 'Pech met bal op de lat'

Faris Haroun toonde zich zichtbaar ontgoocheld na de 1-0-nederlaag van Germinal Beerschot bij Cercle Brugge. De ex-Genkenaar vond dat er voor de Antwerpenaren meer had ingezeten.

Germinal Beerschot verloor met 1-0 op het veld van Cercle Brugge. “Een gemiste kans”, omschreef Faris Haroun (op foto nog in Genkoutfit) die nederlaag. “We hebben te veel open kansen gemist. De eerste vijftien minuten waren goed, we lieten Cercle achter de feiten lopen”, was Haroun er na de match nog niet goed van.
 
“Ook de tweede helft begonnen we goed. We hadden enkele kansen, maar we hebben verzuimd om ze af te maken. Dan hebben we ook nog eens pech met die bal van Marco Né op de lat”, aldus Haroun.
 
Trainer Harm Van Veldhoven had zijn spelers nochtans gewaarschuwd voor Cercle. “Tja, het is nog steeds zoeken voor ons. De verdediging heeft goed gewerkt, we kregen er maar één tegen. De trainer had op training nog gezegd dat we de kansen moesten afmaken. Als we scoren, krijgen we zeker een andere match. Helaas is ons dat niet gelukt”, eindigde Haroun.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties