Proto: 'Ik had gewoon veel geluk'

Proto: 'Ik had gewoon veel geluk'

Gisteren scoorde nog eens een doelman in de Belgische competitie een veldgoal. Op die manier zorgde Silvio Proto ervoor dat Germinal Beerschot alsnog een punt kon veroveren in zijn thuiswedstrijd tegen AA Gent.

Er mag gerust gesteld worden dat Silvio Proto een crisis vermeed op Het Kiel door in de slotfase voor Germinal Beerschot de gelijkmaker binnen te koppen. Meteen is de verzoening tussen de keeper en de GB-supporters een feit
 
De van Anderlecht geleende doelman vertelt vandaag in de krant Het Nieuwsblad zijn relaas. "Het was puur geluk. Ik stond helemaal alleen en zag de bal van Khalilou Fadiga komen. Ik dacht bij mezelf: waarom zou ik niet koppen? Ik sprong goed en kop onhoudbaar binnen", aldus Proto.

De Waal blijft er bescheiden bij. "Het is de eerste keer in mijn carrière dat ik in zo'n fase mee naar voren ren, en meteen kan ik scoren. Desondanks denk ik niet dat er aan mij een aanvallend talent verloren is gegaan. Dit doelpunt is wel een mooie manier om me met de supporters van Germinal Beerschot te verzoenen. Vanaf nu ben ik een Rat. Ik speel en scoor voor Germinal Beerschot", besluit Proto.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties