Datum: 13/12/2008 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Regenboogstadion
Roelandts de held van Zulte Waregem
Dirk Pieters
| 0 reacties
Roelandts de held van Zulte Waregem

Zulte Waregem deed zaterdagavond een uitstekende zaak. De ploeg van trainer Franky Dury versloeg Moeskroen met 2-1. Kevin Roelandts was de grote held met twee schitterende treffers.

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor Moeskroen. Custovic kreeg alle tijd na acht minuten. Hij kapte zich knap vrij en schoot de bal beheerst onder doeman Bossut; 1-0. Zulte Waregem reageerde meteen met een kans voor Berrier, maar de middenvelder kon de gelijkmaker niet tegen de netten duwen. Even later was daar opnieuw. Hij verstuurde een heerlijke pass op Roelandts. De middenvelder maakte het nog mooier af met een schitterende lob; 1-1. Dat was meteen ook de ruststand.

Na de pauze was het heel wat minder. Gelukkig kon het thuispubliek zich opwarmen aan een enig mooi doelpunt van opnieuw Roelandts die scoorde. Vanop zestien meter knalde hij de bal mooi in de kruising. De kopjes bij Moeskroen gingen naar beneden en de bezoekers kregen geen kans meer bij elkaar. Zulte Waregem controleerde de partij eenvoudig uit. Op het einde van de wedstrijd kreeg de afscheidnemende Tim Matthys nog een applausvervanging. Het publiek liet nog een mooie spandoek zien met "Bedankt Tim Matthys".
Herbeleef Zulte Waregem - Moeskroen