Matusiak gaat toch weer voetballen

Matusiak gaat toch weer voetballen
Foto: © SC

Radoslav Matusiak, vooral bij de Rode Duivels en Daniel Van Buyten goed bekend omdat hij in de aanloop van het EK 2008 in Brussel de 0-1 scoorde voor Polen, gaat weer voetballen. De international was op het einde van vorig seizoen gestopt.

Radoslaw Matusiak vertrok afgelopen zomer bij SC Heerenveen nadat hij er de hoge verwachtingen niet kon inlossen. Hij liet meteen weten dat hij stopte met voetballen, maar hij heeft zich nu toch bedacht. Gisteren werd hij voorgesteld aan de Poolse pers als nieuwste aanwinst van traditievereniging Widzew Lodz.

Matusiak kreeg afgelopen zomer van de Noorse trainer Trond Sollied te horen dat hij niet in zijn plannen paste. De spits besloot dan maar om te vertrekken. Omdat hij nergens onder contract stond, kon hij transfervrij aan de slag bij Widzew Lodz.

Widzew Lodz speelt momenteel in de Poolse tweede klasse maar het staat daar wel gedeeld aan de leiding samen met Zaglebie Lubin. De club hoopt met het aanwerven van de Poolse international dat het de promotie kan afdwingen naar de Ekstraklasa. Eerder stond Matusiak onder contract bij Wisla Krakow en het Italiaanse US Palermo.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties