Roda JC wil zich versterken

Jimmy Wouters
| 1 reacties
Roda JC wil zich versterken

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roda JC staat momenteel op een schrikbarende zestiende plaats. Van paniek bij de Limburgse club is nog geen sprake, maar men wil in Kerkrade tijdens de winterstop wel de nodige versterkingen halen.

Roda JC verloor zondag op een dramatische wijze van FC Utrecht en zet met een tweede nederlaag op rij een streep door het positieve elan dat Harm Van Veldhoven bij het begin van zijn komst had neergezet. 

Na afloop van het duel met Utrecht was Van Veldhoven erg kritisch voor zijn ploeg. "De eerste helft was een drama, het was gewoon zielig om te zien hoe wij verdedigden en de duels ondergingen.Wat ik vandaag heb gezien, kan gewoon niet. Er moet iets gebeuren tijdens de winterstop. We zullen alles in het werk moeten stellen om ons te versterken", aldus Van Veldhoven. 

Van Veldhoven ziet zich hierin gesteund door technisch directeur Martin Van Geel. "We hebben behoefte aan scorend vermogen en ook achterin moet er iets gebeuren", aldus Van Geel in de Telegraaf.

Desondanks heeft Roda niet de financiële mogelijkheden om in januari zwaar geschut boven te halen. Daarom wil de club eerst verkopen om vervolgens te kunnen inkopen. Voor enkele spelers is er in ieder geval belangstelling. Zo kan Saeijs naar ADO Den Haag en toont Germinal Beerschot belangstelling voor Mark De Man. Voorts zou ook Harrie Gommans de club mogen verlaten.

Een mogelijke versterking zou Vincenzo Verhoeven kunnen zijn. Het Laatste Nieuws berichtte eerder deze week nog dat de jonge spits van tweedeklasser Hamme in de belangstelling zou staan van de Limburgse club. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties