Dorpsderby in halve finales Beker Oost-Vlaanderen

Nico Wieme
| 0 reacties
Dorpsderby in halve finales Beker Oost-Vlaanderen
Foto: © SC

Binnenkort worden de halve finales van de Beker van Oost-Vlaanderen gespeeld. De loting zorgde met WSL Lotenhulle tegen KVE Aalter zowaar voor een dorpsderby.

In de Beker van Oost-Vlaanderen zijn ze aan de halve finales toe. Volgende ploegen werden aan elkaar gekoppeld:
 
WSL Lotenhulle (3de provinciale A) - KVE Aalter (1ste provinciale)
KSK Zingem (2de provinciale B) - KVV WS Sombeke (3de provinciale E)
 
Opvallende affiche is de wedstrijd tussen WSL Lotenhulle en KVE Aalter. Lotenhulle is een van de deelgemeenten van Aalter. De Witte Ster Lovrienden bekleden momenteel de negende plaats in derde provinciale A, ze staan daarmee op negen punten van koploper Zomergem.
 
KVE Aalter vergaat het in eerste provinciale heel wat minder goed: de rood-witten staan weliswaar twaalfde in de stand, maar kunnen toch niet geheel gerust zijn. Zij staan slechts zes punten voor op hekkensluiter Lovendegem, vier op de voorlaatste Voorde en drie op SK Lebbeke.
 
In de andere wedstrijd staan met KSK Zingem en KVV WS Sombeke respectievelijk een tweede- en derdeprovincialer tegenover elkaar. Zingem staat op dit moment zesde in tweede provinciale B en volgt op amper vijf punten van koploper VV Ardennen. Sombeke vertoeft op de vierde plaats in derde E, maar volgt wel al op zeven punten van leider Kallo.
 
De twee halve finales vinden plaats op zondag 22 februari om 15.00 uur.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties