Jovanovic nu ook in de belangstelling van Hoffenheim

Nico Wieme
| 10 reacties
Jovanovic nu ook in de belangstelling van Hoffenheim
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic zou nu ook interesse genieten van TSG 1899 Hoffenheim. De Duitse neo-eersteklasser zag enkele dagen geleden zijn spits Vedad Ibisevic uitvallen en gaat nu op zoek naar een waardige vervanger voor de Bosniër.

TSG 1899 Hoffenheim is dé sensatie in de Bundesliga dit seizoen. Het provincieclubje dat dit seizoen voor het eerst in zijn bestaan de overstap maakte naar de Bundesliga legt grootheden zoals Bayern München, Hamburger SV, Bayer Leverkusen, Schalke 04 en Hertha Berlijn het vuur aan de schenen in de strijd om het kampioenschap.
 
De co-leider in de Duitse eerste klasse verloor enkele dagen geleden zijn topschutter Vedad Ibisevic met een kruisbandletsel. Een zwaar verlies voor de club, want de Bosniër stond met achttien doelpunten ongenaakbaar aan de leiding in de topschutterstand.
 
Volgens de Franse krant L’Equipe tonen de Duitsers nu interesse in Mark Janko, de huidige topscoorder van Red Bull Salzburg, maar ook in Milan Jovanovic van Standard. Gisteren nog werd de Serviër aan Hamburger SV gelinkt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties