Patrick Goots gaat nog even door

Rombaux Gunther
| 6 reacties
Patrick Goots gaat nog even door
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Patrick Goots neemt voorlopig nog geen afscheid van het voetbal. Hij verlaat derdeklasser Mol-Wezel en gaat aan de slag bij vierdeklasser Thes Sport.

Patrick Goots maakt het seizoen vol bij vierdeklasser Thes Sport. De 42-jarige spits was bij derdeklasser Mol-Wezel op een zijspoor beland na enkele kleine blessures waaronder een knieblessure. Goots verzeilde hierdoor op de bank en kon zich niet echt tevreden stellen om aan de hand van wat invalbeurten afscheid te moeten nemen van het voetbal. In samenspraak met de club werd zijn contract ontbonden zodat hij elders zijn carrière kon verder zetten.

Bij Thes Sport krijgt hij de kans om zijn carrière met een positieve noot af te sluiten. Toch beseft hij dat dit bij zijn nieuwe club geen makkelijke opdracht zal worden. De club staat momenteel op een  voorlaatste plaats in vierde nationale C en wacht nog een lange strijd tegen de degradatie. De gewezen Antwerpspits gelooft er alvast voor de volle 100 procent in maar kwam wel met het clubbestuur overeen dat indien het hem niet meer lukt zijn contract op elk moment kan ontbonden worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties