Jovanovic: "Standard 20 procent minder"

Jovanovic: "Standard 20 procent minder"
Foto: © SC

Standard doet nog volop mee in de titelstrijd, maar de prestaties die de Rouches na Nieuwjaar op de mat brengen zijn een pak minder dan het flitsende voetbal uit de heenronde. Milan Jovanovic verklaart.

“Het vertrek van Dante naar Borussia Mönchengladbach heeft daar alles mee te maken”, zegt Jovanovic in HNB. “Zonder hem leveren we twintig procent van onze mogelijkheden in. Vooral bij mij is dat duidelijk. Wij waren zo complementair dat we meer waren dan een optelsom van twee spelers. Ook de verdedigers vormden een complementair viertal dat nauwelijks te kloppen was.”
 
Ondertussen moet Standard ook nog Jova zelf missen. De Serviër blijft onzeker voor Racing Genk. “Het gaat elke dag een beetje beter, maar met wat pech had ik daar zes weken gelegen. De dokter gaf me een ruggenmergpunctie om de oorzaak van de hoofdpijn te achterhalen. Ik reageerde slecht en kon niet bewegen. Drie dagen later kreeg ik een nieuwe punctie en drie uur later stond ik recht. Had ik toen slecht gereageerd, dan moest ik zes weken platliggen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties