Perisic verkast wellicht naar de Bundesliga

De Nijs Michael
| 11 reacties
Perisic verkast wellicht naar de Bundesliga
Foto: © SC

Ivan Perisic staat met Roeselare op het punt om een verlengd verblijf in de Jupiler Pro League af te dwingen, maar toch is de kans klein dat we de Kroaat ook volgend seizoen aan het werk zien op de Belgische velden. Hij vertrekt wellicht naar Duitsland.

Roeselare leek rond de jaarwisseling een vogel voor de kat, maar de West-Vlamingen haalden enkele stevige versterkingen tijdens de wintertransferperiode. Zo kwam Ivan Perisic de zwart-witten op huurbasis vervoegen, de Kroaat kwam tijdelijk over van het Franse Sochaux.

Perisic maakte de voorbije maanden veel indruk bij Roeselare, wat hem de interesse van onder andere Anderlecht, Cercle Brugge en het Turkse Trabzonspor opleverde. Toch is de kans groot dat deze clubs achter het net vissen, de 20-jarige aanvallende middenvelder staat volgens BS namelijk dicht bij een overgang naar de Duitse eersteklasser Hertha Berlijn. 

Hertha zal wel nog tot een akkoord moeten komen met Sochaux, want Perisic ligt er nog tot volgende zomer onder contract. Als de transfer effectief plaatsvindt, mag de Kroaat zich overigens opmaken voor Europees voetbal. Hertha eindigde afgelopen seizoen namelijk vierde in de Bundesliga en mag daardoor deelnemen aan de Europa League.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties