Pacovski: "Ook ik ben een scorende keeper"

Steurbaut Kersten
| 86 reacties
Pacovski: "Ook ik ben een scorende keeper"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tomislav Pacovski moet op het Kiel de naar Anderlecht teruggekeerde Silvio Proto zo snel mogelijk doen vergeten. De 27-jarige Macedoniër weet alvast net als zijn voorganger hoe hij moet scoren.

Met de transfer van Pacovski lijkt Germinal Beerschot een goede zaak te doen. De doelman werd in eigen land al kampioen en bekerwinnaar met Rabotnicki. “En ik werd ook verkozen tot de beste doelman van de competitie”, voegt hij er in HLN aan toe.

 

“Ik wilde graag naar het buitenland om verder te groeien. Bij het Griekse Ionikos was ik al eens tweede doelman, maar nu ga ik resoluut voor een vaste stek onder de lat. Igor Mitreski heeft me niets dan goeds verteld over Antwerpen en de club. Ik zag trouwens al een paar wedstrijden op tv en het niveau beviel me wel. Met deze club wil ik weer van Europa proeven.”

 

Pacovski, die ook van het WK in Zuid-Afrika droomt, geeft de supporters alvast iets om naar uit te kijken. “Net als Proto scoorde ik al op het hoogste niveau”, lacht de Macedoniër. “Toen we eens 11-0 voor stonden, mocht ik een strafschop nemen. Verder scoorde ik nog eens van op de stip in een derby met Rabotnicki. Toen het nog 0-0 was maande de coach me aan om de strafschop te nemen. Iedereen verklaarde hem gek, maar ik faalde niet. Ook ik ben een scorende keeper.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties