Transfer Jovanovic lijkt afgesprongen

Philippe Crols
| 22 reacties
Transfer Jovanovic lijkt afgesprongen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is maar zeer de vraag of Milan Jovanovic alsnog naar VfB Stuttgart zal verhuizen. De Duitsers waren afgelopen weekend in Luik, maar van een doorbraak is er alles behalve sprake.

Stuttgart probeert Milan Jovanovic (foto) al een tijdje te strikken en de Serviër zelf wil ook graag naar Duitsland. Standard heeft echter geen zin om zijn speler zomaar te laten gaan en stelt zich dan ook hard op tijdens de onderhandelingen.

 

Iets te hard, volgens de mensen van Stuttgart. De Duitse delegatie deed de Belgische landskampioen zaterdag een nieuw voorstel en gaf de Luikenaars volgens de Franstalige pers een dag de tijd om erover na te denken.

Het probleem is er uiteraard eentje van financiële aard. De Duitse club wil 6.5 miljoen geven terwijl Standard twee miljoen meer wil ontvangen. Aangezien er nog steeds geen witte rook te zien is, mogen we aannemen dat Jovanovic mogelijk niet naar Stuttgart zal vertrekken.

 

Dat verkondigde ook bestuurslid Pierre François. “Het transferverhaal rond Jovanovic is nog niet ten einde, maar dat met Stuttgart allicht wel”, vertelde hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties