Kruibeke te sterk voor Robur Moerzeke

Gentil Dossche
| 0 reacties
Kruibeke te sterk voor Robur Moerzeke
Foto: © SC

In de eerste wedstrijd voor de Beker van Oost-Vlaanderen kwam Robur duidelijk te kort om Kruibeke van de winst te houden. Na iets meer dan een kwartier was de match al beslist.

De thuisploeg trok direct ten aanval maar Vertonghen gleed weg toen hij wou afdrukken. Soenen verlengde een verre inworp tot bij Mario Verbraeken en die vond de opening. Aan het kwartier krulde Kuye het leder nipt naast. Soenen kapte zich mooi vrij en bediende Verbraeken die Laureys kansloos liet. Robur reageerde en Verbeke tipte een voorzet van Kisami over. De bezoekende goalie was bij de pinken op pogingen van Vertonghen en Verbraeken. Op een kopbal van Vertonghen moest Laureys goed plat. Aan de overzijde liet De Maayer zich niet verrassen op een knal van Vlaeminck.

De tweede helft was amper op gang gekomen of de schade voor de bezoekers kon flink oplopen. Een vrije trap van Verbraeken schuurde de lat. Laureys had een save nodig op een knal van diezelfde Verbraeken. Kruibeke nam wat gas terug, al liet Vertonghen zich de bal ontfutselen in de rechthoek. Even later kopte de thuisspits naar de hoek maar Maes kon de bal van de lijn vegen. Robur loerde op de counter en toen Kisami teveel vrijheid kreeg tikte hij mooi binnen. De bezoekende vreugde was van korte duur. Pieters ging aan de haal en vond de vrijstaande Vertonghen. Beide ploegen kregen nog een paar kansjes maar pas in de slotfase werd het terug ernstig. Laureys had een karpersprong nodig op een vlam van Segers. Van de Manacker schilderde het leder op het hoofd van Vertonghen en die kopte de eindstand op het bord.

KJV Kruibeke: De Maayer, Verbraeken (60’ Deckers), Noeninckx, Verstraeten (68’ Lenjou), Theunis, Kuye, Vertonghen, Martens (68’ Van de Manacker), De Wolf, Segers, Soenen, (60’ Pieters)

 

Robur Moerzeke: Laureys, Vlaeminck, Cobbaert, De Bruyne (52’ De Graef), Maes, P. Cattrysse (46’ Poppe), Romero, Verbeke, Vandriessche (46’ Malfliet), Kisami (72’ El Kaddouri), J. Cattrysse

Doelpunten: 9’ en 18’ Verbraeken 1-0 en 2-0; 69’ Kisami 2-1; 74’ en 85’ Vertonghen 3-1 en 4-1. Strafschoppen 5-4

 

Geel: Verbraeken en Martens. Rood: 54’ Noeninckx

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties