Twente aast op Mununga

De Nijs Michael
| 11 reacties
Twente aast op Mununga
Foto: © SC

KV Mechelen moest eerder deze zomer al afscheid nemen van Nana Asare en Bjorn Vleminckx, maar mogelijk vertrekt er straks een derde sterkhouder Achter de Kazerne. Joachim Mununga staat namelijk in de belangstelling van het Nederlandse FC Twente.

Twente moet afscheid nemen van Marko Arnautovic. De Oostenrijkse aanvaller vertrekt op huurbasis naar het Italiaanse Internazionale. De Nederlandse club, die eerder deze week werd uitgeschakeld in de derde voorronde van de Champions League, ziet in Mununga een mogelijk alternatief voor de Oostenrijker.

"Twente heeft interesse, dat klopt", bevestigt de 21-jarige rechtsbuiten van KV Mechelen in GvA. "Ze volgden mij al een tijdje, maar waren afhankelijk van de transfer van Arnautovic. Nu die deal rond is, kom ik weer in beeld. Ik heb er geen enkel probleem mee om nog een jaar bij KV te blijven, maar ik zeg ook niet zomaar 'neen' tegen Twente. We gaan eerstdaags samenzitten met KV."

Achter de Kazerne liep er echter nog geen officieel bod binnen. "En als dat bod er toch komt, is ons antwoord simpel: er mag niemand meer weg", is voorzitter Johan Timmermans klaar en duidelijk.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties