Interview Hoog bezoek in Heist

Van den Broeck Kathy
| 0 reacties
Hoog bezoek in Heist
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren avond hebben de lady’s van Heist op den Berg  de eer mogen hebben Miss Maxi Brabant bij hun op bezoek te krijgen. Voor haar campagne strijd naar het kroontje van Miss maxi nu zaterdag in Antwerpen bracht zij een bezoekje aan de lady’s van Heist op den berg . Miss Maxi Brabant wilt met haar tittel de vrouwenvoetbal promoten. Zijzelf is een hevige voetbal supportster die vind dat vrouwenvoetbal meer in de kijker moet komen. En zij niet alleen.

Wij hebben een kort gesprekje gehad met 2 fantastische speelsters en de trainer die het ongelooflijk jammer vinden dat de media zo weinig aandacht aan hun wilt besteden. Zij hebben wel het geluk dat de mannenploeg van hun regio volledig achter hun staat en hun ook steunt. Zo krijgen zij elke week een artikel in het club blad.

Heist op den berg  toont ongelooflijk sterke speelsters. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 16 en 24 jaar. Allemaal zeer sportieve vrouwen, niet alleen op de training maar ook in het dagelijkse leven.

Ook de trainer van Heist op den berg  is geen onbekende. Hij is reeds 19 jaar trainer weliswaar eerst voor een mannenploeg maar heeft zich dan toch laten overhalen om de vrouwen van Wezemaal te gaan trainen waarmee hij 4 x kampioen heeft gespeeld en zelfs 1 x UEFA . Nu is het de beurt aan de lady’s van  Heist op den berg. Zijn trainingen zijn hard maar het werpt zen vruchten af. Hij traint zijn vrouwen dan ook op een zeer hoog niveau. 3x per week staan deze toch wel zeer sportieve dames op het plein en krijgen een zeer zware training voorgeschoteld.

 

 

Willen jullie Miss maxi Brabant mee steunen stuur dan allemaal een SMS je met MMB(spatie) 10 naar 6693

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties