Bakx: "Bij Genk niet gered door omstandigheden"

Steurbaut Kersten
| 10 reacties
Bakx: "Bij Genk niet gered door omstandigheden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk verhuurt Istvan Bakx voor een jaartje aan FC Den Bosch. De Nederlandse aanvaller heeft zijn start alvast niet gemist. In vier duels wist hij drie keer de weg naar de netten te vinden.

Bakx hoopt in de Nederlandse tweede klasse zijn carrière te herlanceren. “Ik wil natuurlijk het hoogst mogelijke halen, maar datgene moet wel binnen mijn kwaliteiten blijven liggen”, zegt de Google-spits op het virtuele huis van Den Bosch.

“Zo heb ik het bij Racing Genk afgelopen seizoen door omstandigheden helaas niet gered, maar daarentegen heb ik in de seizoenen daarvoor bij KV Kortrijk wel een sterke periode gehad. Het is moeilijk te voorspellen wat er gaat gebeuren. In ieder geval zal ik altijd de ambitie houden om mijn prestaties op het veld te verbeteren.”

De kans lijkt klein dat er nog een toekomst ligt bij Racing Genk. “Die club wilde dit jaar niet voor niets al graag meewerken aan een verhuur van me, dus dat zegt voor mij ook wel genoeg. Vorig seizoen ben ik wat uit de picture geraakt. Zo kom je ook wat minder snel in aanmerking voor een nieuw contract bij een andere club.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties