Supporters Germinal Beerschot hekelen beleid

Supporters Germinal Beerschot hekelen beleid
Foto: © SC

Een aantal Beerschotsupporters die het beleid van de club al enkele jaren kritisch volgen, zijn misnoegd over de gang van zaken bij de club. Op het forum van de club laten ze hun ongenoegen blijken en ze stuurden ook een bewerkte poster de wereld in.

Het bestuur leidt volgens hen de club naar de ondergang en ze hebben dit uitgebeeld met een persiflage van de poster van de film "Der Untergang". Daarbij wensen ze speciaal te benadrukken dat er geen relatie is tussen de persoon Adolf Hitler en Jos Verhaegen, alleen vinden ze de titel van de film uitermate passend bij de gang van zaken. (Hieronder kan u de poster terugvinden)

"De fans zijn bang dat na het debacle op het einde van de transferperiode, Glen de Boeck zal opstappen. De trainer heeft meer dan twee maanden zitten smeken om de beloofde kwaliteitsinjectie en moest net als de fans het nieuwe schooljaar beginnen met een geweldige kater!", aldus de initiatiefnemers.

"Geen kwaliteitsinjectie, een onevenwichtige kern en vooral de slechte werksfeer met de sportief directeur zijn oorzaken waardoor volgens ingewijden De Boeck spijt zou hebben van zijn beslissing."

De fans hebben een lijst van zaken die duiden dat het bestuur van de club meer en meer aan het vervreemden is van hun club en tevens bezig is met de afbouw van de club in voorbereiding van één grote Antwerpse fusieploeg, iets wat de Germinal Beerschot-supporters vrezen.

Volgende zaken nemen de fans hun bestuur kwalijk:

1) geen transfers op einde transfermarkt en de zo benodigde spits niet gekocht, want Custovic alleen zal het niet klaren
2) beloofde versterkingen aan trainer en fans niet gebeurd
3) etentje waar Jos Verhaeghen op reportage studio 1 weeral de grote fusie nastreeft
4) ontslag Patrick Vanoppen en de bocht door ineens niet meer te streven naar een eigen stadion
5) de match gespeeld voor de verjaardag van aartsrivaal Antwerp. Die had volgens de supporters nooit mogen plaatsvinden en op de koop toe werd die nog eens verloren
6) een totaal gebrek aan respect voor de supporters

Het zit bij de supporters ook diep dat er in 2010 slechts één wedstrijd gewonnen werd (in de play-offs tegen Charleroi) en dat het voetbal er niet mooier op wordt. Ze vragen zich ook af of al het geld van Colman, Steppen en Losada geïnvesteerd is in spelers die nooit of amper speelden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties