CL Groep G: Ajax en Auxerre op zoek naar stunt

Fabian Morren
| 0 reacties
CL Groep G: Ajax en Auxerre op zoek naar stunt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ajax krijgt hoog bezoek in de Amsterdam ArenA. AC Milan, met Zlatan Ibrahimovic en Robinho, is de tegenstander. Real Madrid trekt naar Auxerre.

Ajax werd in Bernabeu tegen Real Madrid weggespeeld. Weegt de Nederlandse club te licht voor de Champions League? Vanavond tegen Milan moet Ajax eigenlijk wat rapen om nog kans te maken op de volgende ronde.

"We zullen beter voor de dag komen dan in Madrid", belooft Ajax-trainer Martin Jol. Voor Clarence Seedorf (Milan) wordt het een weerzien met zijn ex-club. "Het is speciaal en ik ga er proberen van genieten", zegt de Nederlandse middenvelder.

Real Madrid is nog lang niet op kruissnelheid. In de eigen competitie verloor het afgelopen weekend nog punten tegen Levante. Het team van José Mourinho bezoekt nu Auxerre, dat op de eerste speeldag verloor van AC Milan.

Auxerre-verdediger Coulibaly komt oog in oog te staan met Cristiano Ronaldo. "Het is dodelijk als je hem laat draaien en op laat dribbelen. Dan is hij levensgevaarlijk. Daarom is hij ook zo lastig te verdedigen", weet hij.

Voetbalkrant.com, Belgiumsoccer.be en Sport-Planet.eu organiseren de Champions League Pronostiek. Wilt u een reis voor twee naar Madrid winnen of één van de vele andere prijzen, schrijf u HIER in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties