Andrews: "Niet als een zak chips in Luik aankomen"

Steurbaut Kersten
| 24 reacties
Andrews: "Niet als een zak chips in Luik aankomen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp treedt vanavond nog eens uit de schaduw van tweede klasse. De Great Old trekt voor de Beker van België naar Luik voor een klassieker uit de oude doos. Coach Colin Andrews wil zijn spelers geen druk opleggen.

“Met tien kilo poep in de broek kunnen ze toch niet bewegen”, zegt Andrews in HLN. “We gaan de minieme kans die er is proberen benutten en laten zien dat Antwerp niet dood is. Want dat zijn we niet.”

Druk is voor de 62-jarige Andrews niet goed. “Wist je dat ik in de beker op AA Gent, in '99 met Dessel, zelfs ooit een lichte hartaanval kreeg? Ancion floot vijf minuten voor tijd bij een 1-1-stand een penalty. Ik klopte tegen de dug-out en voelde iets.”

“Twee weken erna kreeg ik een zware hartaanval. Sindsdien leef ik met vijf overbruggingen en is elke dag winst. Maar ik ben wel nog voor elke match nerveus.”

Etiquette? Andrews lapt het aan zijn laars. “Ik trek straks geen maatpak aan. Niet omdat ik Standard niet respecteer, wel omdat ik na een lange rit niet als een zak chips uit de bus wil stappen: met een verkreukeld pak.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties