Euvrard: "Hoorde Van Der Jeugt niet roepen"

Bram Coenen
| 4 reacties
Euvrard: "Hoorde Van Der Jeugt niet roepen"
Foto: © SC

Habib Habibou was zaterdagavond een constante gesel voor de STVV-defensie. Vincent Euvrard moest ruiterlijk toegeven dat hij geen vat kreeg op de spits van Zulte Waregem.

Euvrard kwam eerst nog even terug op de ongelukkige 0-2, na een miscommunicatie tussen hem en doelman Sven Van Der Jeugt. "Ik zag of hoorde Sven echt niet aankomen. We probeerden op die fase beiden de bal te onzetten, maar botsten domweg tegen mekaar aan. Ik was eigenlijk volledig geconcentreerd op het duel met Habibou. Na die 0-2 gingen de kopjes bij ons definitief naar beneden."

De STVV-verdediger zag sterretjes tegen de beresterke Habibou, die duidelijk geprikkeld was na het 'eendincident' op de vorige speeldag. "Habibou was inderdaad een constante gesel voor onze defensie. We kregen er totaal geen vat op en verloren vrijwel elk duel."

Toch behoudt Euvrard goede hoop op een positieve afloop dit seizoen. "Vanaf maandag gaan we er op training weer keihard tegenaan. Het heeft geen zin om naar één of meerdere spelers te wijzen. Onze sterkte ligt juist in het collectief en dat liet het vandaag duidelijk afweten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties