Kesters krijgt steun: "Jos & René, tijd voor congé"

Steurbaut Kersten
| 88 reacties
Kesters krijgt steun: "Jos & René, tijd voor congé"
Foto: © SC

Het gaat van kwaad naar erger met Germinal Beerschot. Zaterdagavond keerden de eigen fans zich ook tegen het eigen bestuur.

Het rommelt in de bestuurskamers op het Kiel. Dat is al langer een publiek geheim. Vorige week raadde voorzitter Herman Kesters ere-voorzitter Jos Verhaeghen nog aan om van het leven te genieten. “Je wordt 70 Jos, laat het los”, klonk het.

Kesters begint te vrezen voor zijn positie en wil zich aansluiten bij de fans. Mogelijk duikt de naam van Patrick Vanoppen terug op. In Kortrijk gaven de fans Kesters alvast een duwtje in de rug. “Jos & René, tijd voor congé”, zei een spandoek van de misnoegde supporters.

De fans hebben respect voor de verwezenlijkingen van het ‘oude bestuur’, maar vinden dat het tijd is voor een tabula rasa, omdat ze “zich niet meer kunnen identificeren met hun eigen ploeg.”

Normale training

Zondagochtend verzamelden de spelers op de Wilrijkse pleinen voor een uitlooptraining. Wim De Decker en Daniel Cruz liepen er zwaar aangeslagen bij. Bij de andere spelers kon er nog gelachen worden tijdens de opwarming. Kesters nam trainer Glen De Boeck even apart voor een gesprek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties