Verhaegen: "Ben al twee jaar met congé"

Steurbaut Kersten
| 57 reacties
Verhaegen: "Ben al twee jaar met congé"
Foto: © SC

Germinal Beerschot kreeg in Kortrijk een nieuwe uppercut van jewelste. Erevoorzitter Jos Verhaegen is er echter van overtuigd dat de Antwerpse fusieclub de rug zal rechten.

“Ik ben er 100 % zeker van dat alles in orde komt”, aldus Verhaegen aan de VRT.

De supporters hebben een andere mening en hingen in Kortrijk een spandoek ‘Jos en René, ga op congé’. “Ik ben al twee jaar met congé. Ik sprak al vijf maanden geen enkele speler meer.”

“Maar ik snap dat toch niet goed. De fans moeten de ploeg steunen. Mij hoor je niet over het sportieve beleid en dat is normaal. Ik ben al lang niet meer de hoofdverantwoordelijke. Financieel help ik de club soms, maar dat geld krijg ik altijd terug. Germinal Beerschot is niet afhankelijk van mij.”

Verhaegen en Kesters zouden lijnrecht tegenover elkaar staan. “In een voetbalcub moet je door dezelfde deur, al kunnen er meningsverschillen zijn”, repliceert de erevoorzitter, die over de positie van De Boeck niets kan zeggen. “Ik houd me afzijdig, ik beslis daar toch niet over. Over zijn lot is in elk geval nog niet gesproken op onze vergaderingen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties