Bayat: "Csaba erfde een puinhoop"

Bayat: "Csaba erfde een puinhoop"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Charleroi is het al een hele tijd bijzonder onrustig. Charleroi-voorzitter Abbas Bayat heeft eindelijk eens wat meer uitleg gegeven over de situatie en de kritiek op zijn persoon.

In HNB heeft hij het over het ontslag van Jacky Mathijssen en de aanstelling van Laszlo Csaba. "Ik beklaag me die trainerswissel niet. Mathijssen ontslaan was de juiste beslissing. Het ging slecht met de ploeg. Ik wijs de nieuwe trainer niet met de vinger omdat hij een puinhoop erfde. Op termijn kan hij orde op zaken stellen."

Ook neef Mogi moest het ontgelden. "Daar wijd ik niet over uit en niet omdat Mogi familie is. Voor mij was hij gewoon een werknemer en die komen en gaan bij elk bedrijf", aldus Bayat. "Ondertussen laken de fans wel het beleid bij de Carolo's en blijf Mambourg angstwekkend leeg. "Ze blijven weg omdat we geen goed product maken. Met Laszlo doen we er alles aan om ons product te verbeteren. Mogelijk versterken we ons in januari."

Ook een verkoop behoor tot de mogelijkheden. "Alles is te koop, bied me gewoon het dubbele van wat ik investeerde (10 miljoen)."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties