Groep G: Ajax met Belgen op zoek naar stunt tegen Real

Jarryd Naegels
| 0 reacties
Groep G: Ajax met Belgen op zoek naar stunt tegen Real
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Groep G staat Real Madrid afgetekend op kop. Straks trekt het naar Ajax. In het andere duel tussen AC Milan en Auxerre mag de verliezer wellicht een kruis maken over de volgende ronde.

Ajax gaat straks op zoek naar een stunt in de eigen Amsterdam ArenA. Onze landgenoten Toby Alderweireld en Jan Vertonghen hopen alvast op een zege tegen de Spanjaarden. Bij winst mag men in Amsterdam luidop dromen van Europees overwinteren in de Champions League.

Vertonghen kijkt alvast reikhalzend uit naar de confrontatie. “Ik kijk al maanden uit naar dit duel. Hopelijk kunnen we voor een stunt zorgen. Hoe we Ronaldo gaan afstoppen? Dat zien we wel. Ik denk niet dat er een specifieke manier voor is.”

In het andere duel trekt AC Milan naar Auxerre. De verliezer van dat duel mag de volgende ronde zo goed als zeker op zijn buik schrijven. Momenteel heeft Milan vijf punten en Auxerre drie. Daartussen staat Ajax nog met vier eenheden.

Wat denkt Bwin over de matchen?

Real Madrid en Milan zijn favoriet. Ajax en Auxerre kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Real de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 300 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Milan wint u eveneens 300 euro.

Durft u wedden dat Ajax wint, dan scoort u 517,5 euro bij Bwin. Als u wedt op Auxerre, dan ontvang je 532,5 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties