Rnic jammert om 'Kosovo'

Steurbaut Kersten
| 20 reacties
Rnic jammert om 'Kosovo'
Foto: © SC

Nemanja Rnic werkt zich bij Germinal Beerschot op tot vaste rechtsachter. De Serviër leverde zaterdag de assist voor het tweede doelpunt van Sherjill MacDonald. “Het deed deugd voor mijn vertrouwen.”

“Mijn persoonlijke ambities voor de volgende paar maanden zijn dan ook simpel: zo veel mogelijk spelen bij Germinal Beerschot”, zegt de 26-jarige Rnic in HLN.

“Bij Anderlecht ben ik in juni sowieso einde contract, dus deze zomer is er van alles mogelijk. Een langer verblijf op het Kiel? Dat kan, maar er is nog tijd genoeg om daarover te praten. De eerstkomende tijd wil ik gewoon voetballen.”

Rnic probeert alvast een goede band op te bouwen met de fans. “Ik wil de supporters bedanken voor de steun die ze ons tegen Kortrijk boden. Wel vond ik het jammer wat een paar dagen eerder gebeurde tegen AA Gent (de supporters van Germinal Beerschot scandeerden ‘Kosovo’ naar Rnic’ landgenoot Bojan Jorgacevic).”

“Dat was niet nodig. In mijn land is dat een gevoelig onderwerp. Ik snap dat supporters de tegenstander van de wijs willen brengen, maar dat kan ook op andere manieren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties