D'Onofrio: "Alles zal afhangen van deze twee matchen"

D'Onofrio: "Alles zal afhangen van deze twee matchen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard en AA Gent staan dit seizoen al voor de zesde keer tegenover elkaar. "Geheimen hebben we voor elkaar niet meer", weet Standard- trainer Dominique D'Onofrio.

"De briefing is grotendeels een herhaling van wat er al gezegd werd, maar elke match is anders", zegt D'Onofrio in HLN. "Dat we Gent op het gepaste moment treffen omdat de ploeg minder op dreef zou zijn, wil ik niet geweten hebben. Gent is en blijft sterke ploeg. Ervaring zat en Coulibaly is één van de meest te duchten spitsen."

"Standard heeft zich tot dusver de meest spectaculaire ploeg getoond in de play-offs", vervolgt de Luikse coach. "Op dat elan moeten we doorgaan om ons doel te bereiken en dat blijft - tot nader order - de derde plaats."

"We spelen nu twee keer thuis (na Gent komt Club Brugge naar Sclessin, red.). We hebben het al vaak over keerpunten gehad, maar er kan nog eentje bij. Een dubbel keerpunt, zelfs. Veel, zo niet alles zal afhangen van het resultaat van die twee thuismatchen. In het allerbeste geval kunnen we over iets meer dan een week hoger mikken dan de derde plaats."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties