Ljubijankic: "Strafschop? Ik weet het niet"

Steurbaut Kersten
| 19 reacties
Ljubijankic: "Strafschop? Ik weet het niet"
Foto: © SC

Zlatan Ljubijankic ging in de eerste helft neer in het strafschopgebied na een contact met Sinan Bolat. Na de wedstrijd twijfelde de Sloveen of de bal wel op de stip moest.

“We waren naar hier gekomen om niet te verliezen”, geeft Ljubijankic toe. “We hebben het op een andere manier geprobeerd, maar ik had niet het gevoel dat we slecht bezig waren. Op de tegenaanval probeerden we om toch een kansje te creëren.”

In het begin van de tweede helft kreeg Stijn De Smet twee keer geel in zeven minuten tijd. “Die rode kaart heeft alles veranderd. En dan valt meteen die goal en was het afgelopen, ook al creëerden we nog een paar kansen.”

In de eerste helft ging Ljubijankic neer na een contact met Sinan Bolat? De Sloveen schreeuwde om een strafschop, maar bleef na de wedstrijd voorzichtig in zijn reactie. “Ik voelde dat er contact was, maar ik weet niet of het een strafschop was. Ik wil er dan ook niet te veel commentaar op geven. Straks zal ik de beelden nog eens bekijken. Het was een rare actie.”

Voor AA Gent lijkt de vierde plaats nu nog het hoogst haalbare. De kloof met Anderlecht, de nummer drie, bedraagt al acht punten. “We zitten in een moeilijke situatie. Misschien is het nu al afgelopen voor ons. Het minste wat we nu kunnen doen, is er minstens nog een mooi einde van te maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties