Beerschot heeft nieuwe seats klaar

Manuel Gonzalez
| 21 reacties
Beerschot heeft nieuwe seats klaar
Foto: © SC

Beerschot is volop bezig het Olympisch Stadion te verfraaien. Vooral de hoofdtribune wordt onder handen genomen.

Het logecomplex, 'de pijp' en de business-seats binnen worden in een nieuw kleedje gestoken. De nieuwe paars-witte business-seats (foto) werden zopas geleverd en worden nog geïnstalleerd voor de competitieopener tegen AA Gent op zaterdag 6 augustus. De buitenseats blijven hetzelfde.

Beerschot pakt ook nog uit met enkele exclusieve voordelen. Als u nog voor de start van de competitie intekent voor een Beerschot Bussiness Seat, krijgt u een gesigneerde Beerschotbal, een exclusief geschenk om mee uitpakken! Beerschot speelt zijn eerste wedstrijd op 30 juli, dus zorg dat u er op tijd bij bent.

Beerschot pakt dit jaar uit met twee nieuwe commerciële pakketten. ‘Club 65’ en de ’Vastgoedbox’ zijn twee exclusieve loges, voor respectievelijk partners, spelers en clubiconen en anderzijds professionals uit de vastgoedsector. Een ideale omkadering voor een avondje voetbal en networking.

Beerschot kiest sportief voor eigen jeugd en geeft ook jonge ondernemers graag een steuntje in de rug. In de ‘Young Bears Club’ richten we ons op jonge bedrijven, met aangepaste commerciële pakketten. Voor meer info over deze acties mailt u naar sb@beerschot.be of ga@beerschot.be

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties