Dirar: "Gevaar komt van overal"

Dirar: "Gevaar komt van overal"
Foto: © SC

Nabil Dirar scoorde tegen Westerlo niet, maar liet Vadis Odjidja toe de 3-0 te netten. De Marokkaanse dribbelaar zag een goed Club Brugge in de tweede helft. "Ik hoop op het beste seizoen ooit van Club."

Net als Carl Hoefkens vond Nabil Dirar dat de zwakkere eerste helft van Club voor een deel aan Westerlo te wijten was. "De Kempenaren speelden toen zeker niet slecht en hadden hun pionnetjes goed gezet. De 1-0 heeft ons echter bevrijd. Misschien waren we wel wat gaan zweven na de 4-1 tegen Qarabag, maar na die eerste 45 minuten tegen Westerlo stonden we weer met de voetjes op de grond."

Wat was de reactie van Adrie Koster tijdens de rust? "De coach toonde zich zeer ontgoocheld. Hij vond dat sommige jongens stonden te slapen en de richtlijnen onvoldoende uitvoerden. We hebben zijn donderpreek goed opgepikt, want in de tweede helft waren we bij de les."

Met negen doelpunten in twee matchen loopt het voor Club vooraan gesmeerd. "Offensief zijn we zeer sterk met Lior Refaelov, Björn Vleminckx en Victor Vazquez. Maar ook Vadis Odjidja en ikzelf kunnen voor doelpunten zorgen. Het gevaar komt bij ons van overal."

Gekochte ploeg draait

Club bewijst dat het wel degelijk mogelijk is om een ploeg te kopen. "De vele nieuwelingen hebben zich al wonderwel aangepast aan ons systeem. Het is ongelofelijk dat de mayonaise na zes weken al pakt. Laat ons echter rustig blijven en het van match tot match bekijken. Ik hoop dat Club zijn beste seizoen ooit kan spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties