"Transfer Lukaku zit in eindfase"

Melissa Maes
| 150 reacties
"Transfer Lukaku zit in eindfase"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Herman Van Holsbeeck onderhandelt vrijdag in Londen opnieuw met Chelsea. Volgens HLN zit de transfer van Romelu Lukaku in de eindfase. De overstap zou begin volgende week officieel worden.

Romelu Lukaku zou een overeenkomst van vijf jaar met Chelsea hebben. De eerste zes maanden wil de Londense club de achttienjarige spits op Stamford Bridge houden en zien hoe hij in de nieuwe omgeving evolueert. Misschien kan Herman Van Holsbeeck alsnog Chelsea overtuigen om het goudhaantje de komende zes maanden bij Anderlecht te houden.

“Ik ben bij Anderlecht omringd door goeie spelers. Maar als ik omringd zou zijn door spelers die nog veel beter zijn, dan ben ik er zeker van dat ik de capaciteit heb om me snel aan te passen en mijn niveau ook op te trekken”, aldus Lukaku.

Paars-wit werkt ook hard aan de transfer van Dieumerci Mbokani. Met AS Monaco is er nog geen akkoord bereikt over een definitieve overname. Begin volgende week zou ook die zaak moeten afgerond zijn en tekent Mbokani een contract voor drie jaar met optie op een bijkomend seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties