De Roover: "Laten zien dat de club enorm leeft"

Dirk Pieters
| 14 reacties
De Roover: "Laten zien dat de club enorm leeft"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp ligt uit de Beker van België. De oudste club van het land ging er na een spannende wedstrijd én strafschoppen uit tegen eersteklasser Kortrijk.

De coach van de Great Old kon met opgeheven hoofd vertrekken na een sterke prestatie van zijn ploeg. “We hebben een sterke prestatie neergezet tegen een volwaardige eersteklasser. Ik vond ons in het spel zelden of nooit onder liggen. We kregen ook behoorlijk wat kansen. Bij het begin van de tweede periode misten we er twee om de voorsprong te verdubbelen. Uiteindelijk verlies je na strafschoppen, maar dat mogen we geen enkele speler kwalijk nemen", aldus de coach in HLN.

Antwerp moet zich nu terug opladen voor de competitie. "De ontgoocheling is groot, maar mijn ploeg mag fier zijn op deze prestatie. We hebben laten zien dat Antwerp tot mooie dingen in staat is en ik ben ook heel blij met de grote opkomst van onze supporters. Zij bewijzen week na week dat deze club weer leeft. Alle aandacht moet nu weer naar de competitie, waarin we zaterdag thuis tegen Dender de positieve lijn van de voorbije weken trachten door te trekken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties