Malki: "Lokeren is een vreselijke club"

Jelle Vereecke
| 25 reacties
Malki: "Lokeren is een vreselijke club"
Foto: © SC

Sanharib Malki probeert tegenwoordig doelpunten te maken voor Roda JC. De Syrische Belg is opgelucht dat hij Sporting Lokeren kon verruilen voor Nederland. De aanvaller maakt in Sport/Voetbalmagazine brandhout van zijn ex-club.

"Lokeren heeft in één seizoen vier trainers versleten en zich pas op de laatste dag veilig gespeeld", vertelt Malki over het seizoen waarin hij neerstreek op Daknam. "Man, wat een chaotische club is me dat! Niets verloopt er zoals het hoort te gaan. Het lag meer aan de club dan aan mij dat ik er niet lukte."

"Mijn overstap naar Lokeren was een kapitale inschattingsfout. Lokeren is een vreselijke club. Op enige topsportcultuur heb ik ze nooit kunnen betrappen. Toen ik dan wilde vertrekken, deden ze ontzettend moeilijk. En dat voor een speler die altijd op de tribune zat."

"Lokeren vroeg aanvankelijk een te hoge transfersom", zegt de Roda-aanvaller. "Met Derrick Tshimanga hebben ze nu precies hetzelfde gedaan. Vijf miljoen voor een binnenlandse transfer... Dat is toch schandalig? Lokeren is gewoon een rare club, met een nog gekkere voorzitter. Alles draait daar alleen om geld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties