Reactie Farssi: "Niet verrast dat ik speelde"

Fabian Morren
| 0 reacties
Farssi: "Niet verrast dat ik speelde"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rachid Farssi verscheen voor het eerst in maanden nog eens aan de aftrap bij Westerlo. "De play-off II halen wordt moeilijk."

Fabian Morren in Westerlo

"Ik was niet verrast, want de trainer had het me gezegd dat ik ging spelen. Het was mijn eerste wedstrijd in de hoofdmacht in bijna vier maanden. Ik heb mijn best gedaan. We moesten echter winnen en dat is niet gebeurd", vertelt de linksachter.

"We weten dat het moeilijk wordt om de play-off II nog te halen", beseft Farssi. "We worden gepakt op twee stilstaande fases. Na rust kregen we nochtans één of twee goeie mogelijkheden om zelf op voorsprong te komen."

"Of het extra pijn doet dat uitgerekend Iakovenko tegen ons scoorde? Neen, voor hetzelfde geld had hij ook tegen ons kunnen scoren in het shirt van Anderlecht. Dat het nu OH Leuven is, maakt weinig verschil. Hij heeft twee jaar bij ons gespeeld. Nu speelt hij aan de overkant, dat is voetbal."

Hoe moet het nu verder met Westerlo? De achterstand op de veertiende bedraagt al zeven punten. "We moeten realistisch blijven. Als je thuis niet kan winnen van OH Leuven, weet je dat het moeilijk wordt. Bovendien spelen we volgende week tegen Anderlecht. We moeten nu onze tijd nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties