Beerschot praat niet meer met pers

Melissa Maes
| 158 reacties
Beerschot praat niet meer met pers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot voert een algemene persstop in tot 30 maart en dat "om de interne rust te herstellen." De club neemt die beslissing na de aanhoudende stroom aan "potentieel destabiliserende berichten" die recent verschenen over Beerschot.

In die periode zal Beerschot wel nog officieus communiceren via Facebook en Twitter, maar medewerkers van de club zullen niet bereikbaar of beschikbaar zijn voor interviews.

“De persconferenties na wedstrijden zullen wel nog plaatsvinden, maar enkel voor de trainer en er zal alleen nog maar over het sportieve worden gepraat”, klinkt het bij Beerschot.

Voorzitter Patrick Vanoppen vindt dat zijn club nu nood heeft aan rust. “Ik kan niet langer dulden dat we voortdurend in een slecht daglicht worden geplaatst door de publicatie van geruchten, halve waarheden en hele leugens.”

Beerschot zal vanaf nu een sanctioneringssysteem toepassen. “Sommige media schrijven uitsluitend negatief over ons, ongeacht wat we doen." Vanoppen denkt aan een systeem met gele en rode kaarten. “De eerste rode kaarten zijn voor S/VM tot eind april en GvA tot eind juni, zij zijn tot dan niet meer welkom op de club.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties