Wat was uw grootste baalmoment als supporter?

Tomas Taecke
| 64 reacties
Wat was uw grootste baalmoment als supporter?
Foto: © SC

Onze redactie gaat deze week de nostalgische toer op. Elke dag blikken Leo Van der Elst, Georges Leekens en Killian Overmeire vol heimwee terug naar een onvergetelijk moment of persoon in hun carrière. Wij willen ook weten welke beelden voor eeuwig op uw netvlies gebrand staan.

Deze week willen we onze lezers polsen naar hun voetbalnostalgische momenten.  Enkele belangrijke personen in het Belgische voetballandschap blikken terug op de personen of momenten die zij nooit zullen vergeten en stellen daarmee het voorbeeld voor u! Aan het einde van dit dossier worden de leukste reacties en verhalen van onze lezers gebundeld en naar voor geschoven.

Vandaag willen we van u het volgende weten: Wat was voor u het grootste baalmoment? Wanneer zag u als fan uw wereld compleet instorten? Welke nederlaag of uitschakeling heeft u als voetbalfan eigenlijk nooit helemaal kunnen verteren?

 

Georges Leekens:
"Alle wedstrijden die je verliest brengen natuurlijk ontgoocheling met zich mee, maar toch is er één match die er uitsteekt. De verloren finale met Club Brugge tegen Liverpool in het kader van Europacup I. We waren zo ver geraakt maar de finale op Wembley was één brug te ver".

Leo Van der Elst:
"De grootste baalmomenten ervaarde ik vooral op het einde van mijn carrière. Bijvoorbeeld de partij met Aalst tegen Anderlecht. Ik kreeg een rode kaart en we gingen met 2-6 de boot in".

Killian Overmeire:
"Ik was vooral ontgoocheld over de niet-selectie voor de Olympische Spelen in Peking. Daar had ik enorm graag bijgeweest. (België werd toen in de halve finales uitgeschakeld door Nigeria, red.)

 

Samen met u duiken we in het verleden en willen wij ook weten wat uw grootste baalmoment was. Denk eraan dat enkel opbouwende en positieve reacties dit dossier, dat vooral gericht is op de interactie en dialoog met de lezers,  kleur kunnen geven!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties