OFFICIEEL: Marzo is van Beerschot

OFFICIEEL: Marzo is van Beerschot
Foto: © SC

De kogel is door de kerk: Stefano Marzo komt over van PSV naar Beerschot. De 21-jarige Belg tekende een contract voor vier seizoenen op het Kiel. Voor Beerschot is het de derde versterking die van PSV overkomt na ook Funso Ojo en Stijn Wuytens.

Stefano Marzo begon zijn carrière bij SK Lommel, waar hij reeds op zeer jonge leeftijd enkele topclubs wist te charmeren. PSV Eindhoven haalde de rechtsachter in 2003 naar Nederland. Marzo maakte de afgelopen jaren deel uit van Jong PSV, maar speelde ook voor het eerste elftal. Zijn debuut vierde hij eind 2011 in een Europa League-wedstrijd tegen Rapid Boekarest. 

De talentvolle rechtsachter wil echter doorgroeien en hoopt bij Beerschot op meer speelgelegenheid dan bij PSV. Hij tekende er een contract voor vier seizoenen. Marzo vertrekt maandag al meteen mee op stage naar Nederland. Hij is de tiende transfer van Beerschot met het oog op komend seizoen. Eerder haalde de club ook al Goran Galešić, Funso Ojo, Frédéric Brillant, Koen Van Langendonck, Elimane Coulibaly, Joachim Mununga, Boldizsár Bodor, Stefan Deloose en Stijn Wuytens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties