Genk stalt Stef Peeters bij MVV

Robby Morren
Robby Morren
| 7 reacties
Genk stalt Stef Peeters bij MVV
Foto: © SC

Stef Peeters zal dit seizoen naar alle waarschijnlijkheid door Genk uitgeleend worden aan MVV. De middenvelder moet de nodige ervaring opdoen bij de Nederlandse club.

Robby Morren in Genk

Peeters verzamelde het afgelopen seizoen wel wat speelminuten maar dit seizoen  komt hij niet aan de bak bij Genk. Daarom raadt trainer Mario Been hem aan de nodige ervaring op te doen in de Nederlandse Jupiler League bij MVV.

"Stef Peeters is nagenoeg rond met MVV. Er moeten nog kleine dingen worden afgerond. Dat vind ik fijn omdat ik veel vertrouwen heb in Stef Peeters maar gezien de situatie die wij op dit moment hebben met middenvelders is het voor Stef heel moeilijk om op een basisplaats te verwerven en in ons beloftenteam kan hij niet zo heel veel meer leren", legt Been uit.

"Daarom hebben wij vanuit onszelf gezegd dat hij deze kans met beide handen moet aannemen. Het lijkt op een stapje terug maar door daar te gaan voetballen kan hij twee stappen vooruit zetten en dan zou hij in mijn optiek in de toekomst een vaste waarde voor KRC Genk kunnen worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties