Reactie Van Geneugden: "Zeer ontgoocheld"

Christophe van den Boom
| 2 reacties
Van Geneugden: "Zeer ontgoocheld"
Foto: © SC

De Cofidiscup is niet de favoriete competitie van OH Leuven. Voor de derde keer op rij liggen ze er meteen uit. "Ik feliciteer KVO voor de kwalificatie, maar we verloren van onszelf", reageerde trainer Ronny Van Geneugden teleurgesteld op de clubwebsite.

“Ik ben zeer ontgoocheld, vooral omdat we op een domme manier met tien man komen te staan door twee gele kaarten”, verwijst de oefenmeester naar de uitsluiting van Ludovic Buysens.

Een andere misser was die van Logan Bailly. Door een mistasten kon de thuisploeg op voorsprong komen. “In de eerste helft was er vooral middenveldspel te zien. Na de pauze hadden we meer controle, tot de thuisploeg zijn eerste doelpunt cadeau kreeg. Als een aanvaller een kans mist, kan hij dat herstellen. Bij een doelman gaat dat niet. De 1-0 was een kantelmoment”, aldus Van Geneugden.

De Limburger verving na de rust Chuka voor Joren De Hond. Een ingreep die loonde. “Hij scoorde nog maar toen was het kalf al verdronken. Ik ben zwaar ontgoocheld omdat we geen kansen weggaven, maar er toch twee binnenkregen. De traditie om de eerste ronde niet te overleven is dus niet doorbroken en dat laat sporen na”, besluit de trainer van OHL.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties