kvoKV Oostende
ohlOH Leuven
Datum: 26/09/2012 20:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: Ronde 6
Stadion: Diaz Arena
Live OHL op zijn hoede voor KVO
Fabian Morren
| 0 reacties
OHL op zijn hoede voor KVO
Foto: © SC

Eén van de leukere partijen in de 1/16de finales van de beker is het treffen tussen KV Oostende en OH Leuven. De Leuvenaars moeten de gevaarlijke klip op honderd meter van de kust weten te omzeilen willen ze zich kwalificeren voor de volgende ronde.

KV Oostende hoopt vanavond in het eigen Albertpark op een stuntzege tegen OH Leuven. De Vlaams-Brabanders beseffen dat een trip naar Oostende geen sinecure is. Hoewel KVO een minder seizoen doormaakt, worden de kustjongens doorgaans tot de betere elftallen in de tweede afdeling gerekend.

Coach Fred Vanderbiest spuuwde deze week zijn gal nadat de Oostendenaren dit weekend opnieuw onderuit gingen tegen Dessel Sport. De tricolores staan op scherp wanneer OHL straks over de vloer komt. De Leuvenaars kaapten in extremis een punt weg op Daknam en willen vertrouwen tanken met een eerste uitzege dit seizoen.

 

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

OHL is favoriet. Een gokje bij UNIBET op KVO daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat OHL met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 210 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van KVO strijkt u 315 euro op.

Meer nieuws